• +90 (256) 813 80 30
  • info@didimturizmdernegi.org

Hakkımızda

Didim Turizm Derneği 5253 sayılı dernekler kanununun esaslarına uygun olarak Türkiye’nin keşfedilmeye başlanan ve tarihi turistik değerleriyle önemli bir destinasyon olan Didim ve Çevresini tanıtmak, 1-5 yıldızlı otellerin , pansiyonların, restoranların, barların işletmecilerini bir araya getirerek güncel sıkıntıları, yerel yönetimleri de içine alarak, çözmeye çaba sarf eden, Ülke ve bölge turizmine katkıda bulunmak, doğayı bozmadan, turizm kaynaklarını koruyarak  sürdürülebilir turizm bilinci oluşturmak , alternatif turizm ve turistik ürün çeşitlendirme stratejilerine destek vererek  mevcut müşteri profilini geliştirmek , üyeleriyle iletişim sağlayarak sorunlarına çözüm sağlama, dünya standardını yakalamak ve çetin rekabet koşullarında turistik işletmelerin varlığını sürdürmesi doğrultusunda sektör içi eğitimler düzenlemek , kurumsal kimliği gereği ulusal ve uluslararası ölçeklerlerde fuarlara katılmak, etkin tanıtım çalışmaları yürütmek ve yeni pazarlama stratejilerini yakından takip ederek bölgesel bazda uygulamaya koymak , bölgenin yerel yönetime diğer kurum ve  kuruluşlarına katkı sağlayacak turistik veri hazırlama, turistik araştırmalar yapmak  ve şeffaflık ilkesiyle bütün bu verileri kamuyla paylaşmak amacıyla kurulmuştur.

AMACIMIZ ve GÖREVLERİMİZ

Didimi her türlü platformda tanıtmak,

Bunun için yerli yabancı tüm fuarlara iştirak etmek,

Tanıtım amacı ile ilgili kitap .broşür,cd, ve her türlü materyal hazırlamak

ve bunların dağıtımını yapmak,

Üyelerine her türlü bilgiyi aktarmak değişen kanun ve mevzuat hakkında bigi vermek,

yerel yönetim ile aralarındaki iletişimi kurmak ve varsa problemlerine çözüm bulmak.

MİSYONUMUZ

Didim’ i yeni ufuklara taşımak, değişen turizm potansiyeli içinde yer almasına önderlik etmek

ve Didim’ i turizmin birinci liginde sağlam bir yere oturtmaktır.

VİZYONUMUZ

Çağdaş, yepyeni, pırıl pırıl, dinamik bir yapı, güler yüz ve

hiç kaybolmayan enerji ile tertemiz bir Didim ve yanında yer alan turizm derneğiyiz.