DİTUR ÜYELERİNE İNDİRİMLİ ELEKTRİK

Didim Turizm Derneği (DİTUR) üyeleri adına Aydem ile sürdürdüğü görüşmelerde anlaşmaya varıldı.

DİTUR Başkanı Mustafa Şentürk, geçtiğimiz  AYDEM hafta başlatılan görüşmelerin sonuna gelinip DİTUR üyelerinin kullandıkları enerji miktarına göre farklı oranlarda indirimlerden yararlanacakları protokolü imzaladıklarını belirtti.

Hafta içinde yapılan protokolün üyelerine duyurulmasının ardından  şimdiden birkaç otelin bu protokole  dahil olduklarını, bu haktan yararlanmak isteyen DİTUR üyelerinin sözleşme yapmak için AYDEM’e gitmeleri gerektiğini belirtti ve detaylı  bilgi almak isteyen üyelerinin derneğe ulaşabileceklerini belirtti.

Zor günler geçiren turizmciyi bir nebze de rahat nefes aldıracak bu protokol için AYDEM yetkililerine teşekkür etti. (Didim Gerçek / 17 Temmuz 2020)